Ernæringsugen


”Ernæringsugen - rigtig ernæring nytter”

Uge 45: 4.-8. november 2024

Den nationale ernæringsuge løber af stablen i uge 45!


Ugen samler aktiviteter, der har til formål at styrke indsatsen mod sygdomsrelateret underernæring. Ernæringsugen udvikles i et samarbejde mellem Dansk Selskab for Klinisk Ernæring og ONCA-Danmark, og den er knyttet til den internationale Malnutrition Awareness Week.


Blandt andet inviteret DSKE i anledning af Ernæringsugen til en spændende temadag om 'Målrettet ernæringsindsats'.


I DSKE uddeler vi 3 legater á op til 2.000 dkr. til aktiviteter og events, som finder sted i løbet af Ernæringsugen. Læs mere om legaterne og ansøgningsfristen under 'Legater'.

 

Vi vil her på hjemmesiden skabe skabe synlighed omkring de mange gode initiativer, der foregår rundt i landet under Ernæringsugen. Du kan se indmeldte aktiviteter for Ernæringsugen 2024 her.


I kan også lade jer inspirere af nogle af de aktiviteter og initiativer, som fandt sted i Ernæringsugen 2023. samt af vores inspirationskatalog samt præsentation og Menti-resultater fra vores online inspirationsmøde, som vi afholdte den 4. juni 2024.


Så planlægger du/I et initiativ, som vi skal gøre opmærksom på her på siden, så send information til DSKE's webredaktør Marianne Boll Kristensen (maboki@rm.dk) senest den 31. oktober 2024.


Initiativerne behøver ikke være noget andre som sådan kan deltage i, men vi vil gerne kunne vise, inspirere og måle hvor mange og hvilke aktiviteter der finder sted.


Vi opfordrer også til, at I i løbet af ugen deler jeres initiativer på de sociale medier under hashtagget #ernæringsugen


Ernæringsugens logo kan downloades fra Kost og Ernæringsforbundets hjemmeside.